Sauna cadeaukaart gekocht voor mijn moeder!

Sauna cadeaukaart

Een uniek cadeau verzinnen is niet altijd gemakkelijk. Zo was ik laatst op zoek naar een leuk cadeau voor de verjaardag van mijn moeder en ontdekte ik gelukkig de sauna cadeaukaart. Deze cadeaukaart kun je besteden in meer dan 80 sauna’s in heel Nederland. Mijn moeder is in het dagelijkse leven erg druk met haar werk, sociale leven en ze heeft ook nog twee honden. Dus ik vond dat zij wel een dagje ontspanning en wellness had verdiend!

Sauna cadeaukaartEen dagje ontspannen met de sauna cadeaukaart

Zoals verwacht was mijn moeder enorm blij met de sauna cadeaukaart voor twee personen. Al snel heeft ze deze, samen met mijn vader, verzilverd bij de Thermen in Nijmegen. Ze waren heel enthousiast over dit saunacomplex. Omdat het zo’n groot complex is heb je weinig last van andere gasten en kun je lekker je gang gaan. Ze hebben genoten van diverse opgietingen, een massage genomen en zijn in het stoombad geweest. Aan het einde konden ze heerlijk relaxen in het buitenzwembad.

Kortom, het was een geslaagde dag waarop ze even helemaal niets hoefden te doen. Ze willen zelfs nog een keer terug naar dit saunacomplex. Ik gunde dit mijn ouders zo en was erg blij met mijn keuze voor de sauna cadeaukaart. Ik ga dit zeker vaker gebruiken om iemand cadeau te doen!

Sauna cadeaukaart Altijd een saunacomplex bij jou in de buurt

Ik kan deze cadeaukaart dan ook van harte aanraden als je iemand echt wilt verrassen. Je kunt het bedrag op de pas overigens ook in meerdere keren besteden en het bedrag bepaal je helemaal zelf. Je kunt een cadeaukaart kopen voor €20 maar ook voor €150. Het is maar net hoe gek je het wilt maken dus. Omdat zoveel saunacomplexen zijn aangesloten bij deze cadeaukaart, is er altijd wel een locatie waar je de bon kunt besteden.