Manieren om je slaapkamer te pimpen

Je komt al een tijdje thuis in dezelfde oude slaapkamer en je voelt je duidelijk niet hetzelfde als toen je hem voor het eerst oprichtte. Soms kijk je naar de oude ronde spiegel en stickers en vraag je jezelf af: “Wat dacht ik?” Maar je voelt je er nogal aan vast zitten, omdat de kamer erg klein is en je weet hoe moeilijk het is om met kleine ruimtes te werken. Er zijn echter manieren om je kleine hoekje groter en vooral functioneler te laten lijken. Dit kan je doen door die ronde spiegel te verplaatsen naar een betere plek.

Ruimte

Overkomt het je dat je iets aan je bureau deed, en toen je wilde opstaan, je sloeg met je stoel tegen het bed? Dat komt allemaal door het gebrek aan ruimte, maar het is niet zo dat je een van die twee dingen de kamer uit kunt gooien. De ontwerpcultuur heeft de oplossing bedacht om de hoogte van de kamer in je voordeel te gebruiken en er meer ruimte uit te halen. Een ander geweldig idee is om de tafel onder het raam te plaatsen, zodat je genoeg natuurlijk licht hebt, vooral als er maar twee ramen zijn. Laat je bureau staan ​​waar het nu staat en bouw het bed er recht overheen, zorg er alleen voor dat je de juiste lichten installeert, zodat het niet te donker is wanneer je op je computer werkt of een boek leest.

Extra matras

Wilde je altijd al een vriend of vriendin uitnodigen voor een logeerpartijtje, maar had je ze geen bed te bieden? De eenvoudigste oplossing is om één matras onder je eigen bed te verstoppen en deze er alleen uit te trekken als je hem echt nodig hebt. En het is niet alleen om te slapen, je kunt het elke keer weer tevoorschijn halen als je een extra zitruimte nodig hebt, want het is perfect om te kaarten, bordspellen of gewoon om te chatten met je vrienden.