Dyson stofzuiger

tv meubel modern

De Dyson stofzuiger excelleert in details. Dyson heeft goed nagedacht over wat ieder huishoudtype en elk kantoor nodig heeft om de vloeren echt goed stof, pluis en haarvrij te maken. Zo is elk model Dyson stofzuiger specifiek ontworpen voor een andere situatie. Heb je een harde vloer, dan kies je voor een model Parquet. Zijn er in je woning of bedrijf zowel harde als zachte vloeren dan kies je voor de flexibele Torque. Ondanks dat Dyson steeds verder gaat met de ontwikkelingen van nieuwe types en daarbij behorende modellen, kun je ook nu nog de hulpstukken van de vroegere types nog steeds bij bestellen. Dit gegeven kan je helpen bij de keuze voor een nieuwe Dyson stofzuiger.

Vergelijk V8, V10 en V11 van de Dyson stofzuiger

Het Dyson stofzuiger assortiment telt een groot aantal type stofzuigers. Steeds met het oog op nieuwe, nog meer geavanceerde ontwikkelingen, zoals Dysons bekende cycloontechnologie. Maar welke Dyson stofzuiger past nu bij jou? De Dyson V10 is een echte krachtpatser. De allrounder onder de Dyson V10 types is geschikt is voor alle vloeren en wordt geleverd met maar liefst 6 hulpstukken. Zowel de Dyson V10 als V8 zijn in een oogwenk om te bouwen tot kruimeldief. Niet per se geschikt voor kantoren, maar wel voor grotere, hectische huishoudens.

Wel geschikt voor kantoren is de  Dyson stofzuiger V11. Dit is echt een Hercules die afrekent met het allerzwaarste werk. Met de extra accu mogelijkheid kun je bij V11 zelfs de hele dag door stofzuigen. Handig als je met wisselende schoonmaakploegen werkt.

Dyson stofzuiger pre

Ondanks al de vernuftige vuil verwijderende aspecten van de Dyson stofzuiger is de aanschaf eerlijk gezegd best nog een flinke investering. Dat de Dyson, door de sterke materialen die zijn gebruikt, lang mee gaat en daarom duurzaam is te noemen, is dan wel een pre.